• mikkosummala5

Parkkisähkö laajasti esillä HS:n taloussivuilla – vienti Japaniin kasvaa voimakkaasti

Parkkisähkö on viimeisen vuoden aikana vienyt aktiivisesti sähköauton latausosaamistaan Japaniin. Helsingin Sanomat oli Parkkisähkön mukana tutustumassa japanilaiseen businesskulttuuriin.

Työ Japanissa on tuottanut tulosta ja ensimmäiset Parkkisähkön pikaliitinasennukset suurelle japanilaiselle monialakonserni IHI:lle on tehty. Parkkisähkön tavoitteena on kaapeloida sähköauton latausvalmius Japanin suurimpiin parkkitaloihin ja parkkioperaattoreille.

Parkkisähkö on tehnyt Japanissa tiivistä yhteystyötä Japanin Suomen suurlähetystön ja Business Finlandin kanssa, mikä on helpottanut verkostojen ja kontaktien luomista. Parkkisähkö osallistui myös suomalais-japanilaiseen puhtaan teknologian seminaariin alkukesällä yhdessä muun muassa Fortumin, Wärtsilän, Valmetin, VTT:n kanssa.

Japani perinteisenä autovalmistajamaana on valtava mahdollisuus myös sähköauto- ja latausmarkkinoille. Kuten muutkin isot autovalmistajat, myös Japanin isot autotalot panostavat nyt sähköautoihin. Nissanin, Hondan ja Mitsubishin lisäksi myös Toyotan on vihdoin uutisoitu keskittyvän lähitulevaisuudessa sähköautojen kehittämiseen.

Lue Helsingin sanomien juttu Suomen vienti Japaniin kasvaa voimakkaasti


1 katselukerta0 kommenttia